Cégünk adatai:
Cégnév: TabMark Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (TabMark Kft.).
Székhely: 2040. Budaörs, Sirály u. 22.
Adószám: 10772517-2-13. Cégjegyzékszám: 13-09-196506.
Telefon: Hajdú László 36-30-817-2303

Több mint 6 évvel ezelőtt az ÚTKÁLI elsőként kínált alternatív megoldást a környezetkímélő síkosságmentesítésben Magyarországon!

Nem véletlen, hogy hazánkban az ÚTKÁLI a legnagyobb mennyiségben értékesített környezetkímélő jégoldó! Kedvező áron érhető el, különösen, ha figyelembe vesszük hatékonyságát és a környezet számára értékes összetevőit.

Folyamatos termékfejlesztéssel biztosítjuk a mindenkori magas minőséget, az alapanyagok világpiaci árainak figyelembevétele mellett. Az ÚTKÁLI felhasználáshoz és általában a téli síkosságmentesítéshez szaktanácsadást is nyújtunk.

Az ÚTKÁLI kiváló jégoldó - és környezetkímélő - hatása elsősorban értékes összetevőinek és azok jól megválasztott arányának köszönhető. Környezetre gyakorolt kedvező hatása elsősorban káliumtartalmának köszönhető, de kalcium, magnéziumtartalma is előnyös a talaj és a növényzet számára. A kálium nélkülözhetetlen a növények tápanyagfelvételében és vízháztartásában, segíti a N-felvételt és az ATP-képződést. A kalciumnak alapvető szerepe van a talaj termékenységének fenntartásában. Fokozza a sejtosztódást, a gyökérnövekedést, és általában kedvezően befolyásolja a talajok víz-, hő-, és levegőgazdálkodását. A magnézium pedig a klorofill központi eleme. Mindezek ellenére – a túlterhelés elkerülése érdekében fontos a szórási mennyiségek megfelelő megválasztása. Csúszásmentesítő anyagként zeolit vagy egyéb szilícium alapú ásványok kerülhetnek az ÚTKÁLI-hoz. Tavasszal a zeolit szemcsék a növények köré seperve vitalitást fokozó, zöldítő, terméshozam-növelő hatásúak. A talaj nyomelem-ellátottságát javítják, biztosítják a talajbaktériumok előnyös életkörülményeit, elősegítik a tápanyagfelvételt, továbbá megkötik a talajban lévő nehézfémeket, egyéb szennyező anyagokat.

Az ÚTKÁLI tartós alkalmazás esetén lényegesen gazdaságosabb, a hagyományos útszóró sóhoz képest - hiszen kisebb mennyiség szükséges belőle és nem jelentkeznek az útszóró só használatának következtében fellépő negatív hatások, azaz a járulékos költségek - fák újratelepítése, talaj tápanyag-utánpótlása, úttest, hidak, víz- és gázvezetékek, műtárgyak, járművek, egyéb létesítmények korróziója, illetve ezen hatást lassítandó állandó tisztításuk, karbantartásuk.

Az ÚTKÁLI-t 10kg-os polietilén zsákokban, illetve 800-1000 kg-os úgynevezett big-bag zsákokban hozzuk forgalomba. Az előbbi a kézi szóráshoz, utóbbi a gépi szóráshoz használható. Egyeztetés után ettől eltérő zsákméretbe is megoldható a töltés. A big-bag zsákok előnye az ömlesztett tároláshoz képest, hogy a készletezés egyszerű és átlátható, kezelése pedig praktikus. Bármilyen szóró berendezéssel kijuttatható a felületre. Kézi szórás esetén védőkesztyű, szükség esetén szemüveg használata indokolt. A tárolás lehetőleg száraz, nedvességmentes, jól szellőző helyen történjen.